Wido constructie

Zonwering

Naast diverse types rolluiken levert en installeren onze vakmensen ook tal van zonweringen én screens. De variaties daarin zijn legio in onder meer de kastkleuren en doekkleuren!

Zo is er de mogelijkheid tot het assembleren en monteren van dakzonwering/ verandazonwering onder meer op/ aan glazen serres. Maar ook cassettezonwering behoort tot de mogelijkheden. Wilt u ook een zonwering op maat, maar weet u niet goed welke? Neem contact op voor de mogelijkheden en samen wordt dan gekeken naar de beste optie!

Naast rolluiken en zonwering, kunt u bij ons ook terecht voor een grote diversiteit aan screens. Want naast de gewone screens leveren wij ook ritsscreens.

Screens zijn insectenwerend, maar ook warmte en zonlicht kan worden gereflecteerd. Screendoek wordt gemaakt uit glasvezel, is windvast en in verschillende weefselstructuren leverbaar. Het is ook mogelijk om de screens samen bij uw rolluiken in één kast te installeren, dus dan heeft uw twee gemakken in één.

Somfy motoren

Alle elektrisch bediende rolluiken/ zonweringen én screens worden geleverd met Somfy motoren. Hierbij is de keuze aan mogelijkheden legio. Oftewel: alles is mogelijk! U kunt ervoor kiezen om met een afstandsbediening álle rolluiken in 1 handeling te bedienen. Maar ook is er de keuzen voor een standaard wandschakelaar, al dan niet draadloos.

Tevens hebben we ook ‘slimme’ Somfy motoren in ons assortiment. Deze gaan bij hinder (bijv. openstaande ramen) automatisch omhoog. Hierdoor lopen ze niet vast en ontstaat er ook geen schade.

Lees meer

Somfy motoren

Somfy Home motion

Dankzij de Somfy ‘Home Motion’ heeft u het volledig huis onder controle waar u ook bent! Via de afstandsbediening, laptop, tablet, smartphone of helemaal automatisch!! Het zorgt voor comfort, veiligheid én vrijheid.

De TaHoma Switch is daarin de topper. Daarmee kunt u dankzij tal van scenario’s alle slimme apparaten bedienen!  Door de toevoeging van Smart Control is het mogelijk om tal van scenario’s in te stellen. Deze bevrijden u van terugkerende alledaagse taken en je haalt het beste uit je huis! Via de TaHoma-app bedien je alle gekoppelde voorzieningen in je huis altijd én overal!

Lees meer

Somfy Home motion

Compatibel met verschillende producten

De TaHoma Switch is compatibel met bijna 300 verschillende Somfy- en partnerproducten:

  • rolluiken
  • raamdecoratie & gordijnen
  • zonwering & pergola
  • toegangshekken, garagedeuren
  • verlichting & stekkers
  • camera’s en alarmsystemen
  • thermostaten
  • sensoren
  • muziek- en spraakbediening