Wido constructie

Contact

Wido Constructie VOF van eigenaar Werner Willaert kan bogen op meer dan een kwart eeuw vakmanschap en expertise op het gebied van constructiewerk, kunststof- en aluminium toepassingen. De vraag naar maatwerk en hoogwaardige producten nam dusdanig toe, dat monteur Ronald ook al twintig jaar binnen het bedrijf werkzaam is.

Samen hebben Werner en Ronald in de tussenliggende periode tal van mooie projecten gerealiseerd binnen de zakelijke- en particuliere markt. Een ruim portfolio aan werken variërend van kunststof/aluminium kozijnen, garagedeuren, aftimmering of overkappingen. Zowel Werner als Ronald komen bij de klant om vakkundig de situatie te bekijken, op te meten en zorgen ook voor de montage en afwerking. Geheel in overeenstemmen en naar wens van de klant.

Een jaar of vijf geleden trad ook dochter Naomi Willaert toe tot het bedrijf en kwam de geledingen versterken. Ze is op kantoor een administratieve duizendpoot. In haar rol is ze de verantwoordelijk voor het contact met de klant, het beantwoorden van informatieve vragen en het opstellen van aangevraagde offertes.

De laatste jaren is er door Wido Constructie VOF ook hard gewerkt aan een groothandel, die eindproducten maakt zoals rolluiken en screens.

Uw gegevens

Naam
Emailadres
Telefoonnummer
Uw vraag