Wido constructie

Rolluiken

Op het gebied van rolluiken werken we uitsluiten met de producten van ons eigen merk: ROLZON. Deze zijn leverbaar in een grote diversiteit aan kleuren én maten. Daarbij kan er de keus worden gemaakt voor handbediende rolluiken óf met motor, het kan bij ons allemaal!

De aluminium rolluiken zijn voorzien van dubbelwandige lamellen en gevuld met een schuimkern, die voor extra isolatie en stabiliteit zorgt. Door al deze eigenschappen biedt Rolzon op velerlei gebied enorme voordelen. We leveren en monteren binnen ons Rolzon-assortiment drie verschillende soorten rolluiken:

Inbouwrolluik

Bij een inbouwrolluik zit de rolluikbak inpandig weggewerkt, wat een geheel andere uitstraling geeft aan de woning. Ook deze kunnen handmatig of met motor (met of zonder afstandsbediening) worden gemonteerd.

Lees meer

Inbouwrolluik

Voorzetrolluik

Zoals de naam al een beetje doen vermoeden spreekt met van een voorzetrolluik, als er wordt gewerkt met een rolluikbak aan de buitenzijde. Deze kunnen zowel handmatig als op motor worden geleverd.

Lees meer

Voorzetrolluik

Combirolluik

Deze rolluiken bevatten meerdere pantsers in één rolluikkast en zijn zowel enkel of samen te bedienen. De combirolluiken kunnen zowel bij renovatie/verbouwing van een woning als bij nieuwbouw worden toegepast.

Lees meer

Combirolluik

Voordelen

Extra veiligheid, extra privacy en extra wooncomfort. Het zijn zomaar enkele voordelen die de rolluiken van Rolzon u kunnen bieden. Het geeft bovendien ook nog een extra uitstraling aan uw woning of bedrijfspand. De rolluiken bieden extra inbraakveiligheid, terwijl ze bovendien insecten-, warmte- en zonwerend zijn in de zomerperiode en in de winter energiebesparend zijn tegen koude temperaturen. Daarnaast werken de aluminium lamellen geluidsisolerend en lichtregulerend/verduisterend.