Wido constructie

Overkappingen

Wil je het gehele jaar door kunnen genieten van het buitengevoel als verlengstuk van de woning? Dan zijn de aluminium terrasoverkappingen van Deponti daarvoor uitermate geschikt! Wido Constructie levert en monteert van Deponti een compleet gamma aan mogelijkheden. De extra (buiten)ruimte die u krijgt, creëert u een ideale woon- en leefsituatie.

Bosco: onze bestseller

De terrasoverkapping Bosco is daarbij de absolute bestseller, waarbij dankzij het modulaire systeem de mogelijkheden oneindig zijn. Passend bij elke (woon)situatie, woonwens en iedere stijl. Verkrijgbaar in de drie Deponti-kleuren. Qua polycarbonaat dakbedekking is er een keuze uit: helder, ultra helder, solar control en opaal, zodat u altijd die stijl en uitstraling krijgt die bij u past!

Lees meer

Bosco: onze bestseller

Glazen schuifwanden

Wilt u echter nóg langer van het buitengevoel genieten met het comfort van binnen? Maak dan van uw Deponti terrasoverkapping een stijlvolle buitenkamer!

Dankzij de Fiano glazen schuifwanden van Deponti geniet u langer van uw tuin én terras en heeft u het gehele jaar door het ultieme buitengevoel.

De panelen zijn in verschillende hoogte- en breedtematen verkrijgbaar, hebben geen omlijsting en kunnen in twee tot zes sporen lopen. Altijd heeft u onbelemmerd zicht op uw tuin en wordt u beschermd tegen weer en wind.

Lees meer

Glazen schuifwanden

Steel-look

Naast de traditionele schuifwanden, is er nu ook de Fiano-Steel-Look. Deze glasroedes van Deponti kenmerken zich door een combinatie van strak design en ruimtelijk karakter. Gecombineerd met de zwarte look creert u een industriële, trendy look in no-time.

De uitstraling van industrieel staal met de voordelen van aluminium. Ze zijn tegen elke glaswand te plaatsen, mits deze een glasdikte heeft van 10mm. De glazen schuifwanden zijn overigens niet alleen geschikt voor aluminium overkappingen van Deponti, maar er is een oplossing voor elk merk en materiaal overkapping!

Lees meer

Steel-look

Klasse én kwaliteit

Aluminium is onderhoudsarm, duurzaam én kleurvast. Daarbij is het uiterst solide en bestand tegen uiteenlopende weeromstandigheden. Deponti overkappingen zijn er in vier kleuren: crème wit, verkeerswit, antraciet grijs én zwart.

Afhankelijk van smaak en voorkeuren zijn er ook tal van extra opties en accessoires leverbaar. Bovendien krijgt u op Deponti overkappingen maar liefst vijf jaar garantie.

‚ÄčKortom: kiest u voor Deponti? Dan kiest u voor klasse én kwaliteit!