Wido constructie

Omheiningen

Om uw tuin of erf op een onderhoudsvriendelijke manier mooi te kunnen afsluiten biedt Wido Constructie dé oplossing met draadomheining.

Hoogwaardig aluminium

Hoogwaardig aluminium in verschillende kleurstellingen. Daarbij voorzien van vierkant vlechtwerk, wat ook wel bekend staat onder de naam ‘tennisdraad. Deze omheiningen zijn zowel leverbaar mét als zonder bovenbuis.

Ook zijn voor de omheiningen ook toevoegingen zoals vlechtband (voor nog extra privacy) en tuinhekjes / poorten leverbaar.

Lees meer

Hoogwaardig aluminium

Aluminium schuttingen

Wilt u graag een schutting plaatsen die onderhoudsarm, lichtgewicht en strak van design is? Dan zijn wellicht de Grillo panelen in het assortiment van Deponti uw beste keus!

De panelen zijn duurzaam en gemakkelijk te monteren. De lichtgewicht Grillo wandpanelen zijn voorzien van klikprofielen en je kunt ze op verschillende manieren monteren en toepassen in uw tuin. Zoals gezegd kunnen ze dienen als schuttingdelen voor meer privacy in uw tuin, maar ook als erfafscheiding. Daarnaast zijn de panelen ook uitermate geschikt om er bloembakken of zelfs een ombouw voor uw containers van te maken.

Lees meer

Aluminium schuttingen

Verkrijgbaar in diverse kleuren

De panelen zijn verkrijgbaar in verkeerswit, crème wit en antraciet grijs. Niet alleen als schutting of erfafscheiding zijn ze geschikt, maar de Grillo panelen kunnen ook een prima toevoeging zijn aan de Deponti overkapping. Want indien u geen glazen wand wenst, maar toch beschutting en bescherming tegen wind en/regen dan bieden daarvoor de Grillo aluminium panelen eveneens een perfecte oplossing!