Wido constructie

Kozijnen

Zegt u kunststof kozijnen en deuren, dan zegt u Wido Constructie! Al jarenlang verkoopt, levert en monteren onze vakmensen hoogwaardige kunststof producten van het topmerk Deceuninck. Een samenwerking die garantie staat voor kwaliteit en duurzaamheid.

Onderhoudsvriendelijk

Waarom kiezen voor kunststof kozijnen? Onderhoudsvriendelijk, dus niet langer schuren en schilderen! De kunststof profielen trotseren alle weeromstandigheden en vragen géén extra onderhoud.

Doordat ze vuil en stof afwerend zijn, is reiniging met een zachte spons en water (eventueel met een huishoudelijk reinigingsmiddel) meer dan voldoende. Wilt u krassen voorkomen? Dan nooit de profielen droog reinigen!

Lees meer

Onderhoudsvriendelijk

Topkwaliteit

De kunststof kozijnen en deuren van Deceuninck bieden een combinatie van minimalistisch design én superieure isolatie. Daardoor zijn ze energiebesparend en 100% recyclebaar. Bovendien zijn ze leverbaar in verschillende kleurengamma’s, zodat er altijd een kleur of profielbewerking is die exact bij uw woonwensen past.

De levensduur van kozijnen en kunststof deuren is zo’n 50 jaar, terwijl u bij de producten van Deceuninck tot wel 10 jaar garantie krijgt!

Lees meer

Topkwaliteit

Elegant-profielen

De Elegant-profielen van Deceuninck zorgen voor een optimaal geluidscomfort en een uitstekende wind- en waterdichtheid, zorgen voor een hedendaagse look en bieden een uitstekende inbraakbeveiliging.

De profielen zijn leverbaar in verschillende vormen. Vlakke profielen zorgen voor een strakke en moderne uitstraling. De verdiepte profielen bieden juist weer meer de uitstraling van een authentiek kozijn.

Lees meer

Elegant-profielen

Aluminium

Wilt u echter geen kunststof, maar liever aluminium? Ook dat is bij ons mogelijk en ook daarvoor werken we met uitsluitend producten van Deceuninck. De Decalu-reeks is wat dat betreft kwalitatief uniek in de markt. Deceuninck heeft daar enkele technieken geïntegreerd, die ze ook in hun kunststofprofielen toepassen.

Voordelen zijn: een geïntegreerde dichting, onzichtbare afwateringen en ze zijn leverbaar in een ruim gamma aan kleurstellingen.

Lees meer

Aluminium