Wido constructie

Goten

Op het gebied van kunststof goten werkt Wido Constructie met producten van Polytech. Deze hoogwaardige kunststof dakgoten worden op maat geleverd en gemonteerd, inclusief uitlopen, hoeken en eindstukken.

Kunststof goten & aftimmering

De montageklare producten van Polytech zijn licht van gewicht en daardoor snel en simpel te monteren. Er zijn verschillende modellen dakgoten leverbaar, allemaal maatwerk en bovendien toepasbaar bij zowel renovatie van een bestaande woning of nieuwbouwprojecten.

De voordelen van Polytech:

  • Meerdere goottypes
  • 6 verschillende modellen
  • Licht van gewicht
  • Eenvoudig te monteren
  • Geschikt voor nieuwbouw en renovatie
  • Door een groot aanbod en variatie is vrijwel elke uitstraling realiseerbaar

Lees meer

Kunststof goten & aftimmering

Aftimmering

Als het gaat om aftimmering van kunststof, dan heeft WIDO daarvoor verschillende opties te bieden. Zoals werkt men onder meer met Keralit, een eenvoudig plaatsbare gevelbekleding. Met verschillende hulpprofielen zorgt de Keralit kunststof na montage altijd voor een strak eindresultaat. Bovendien is het uiterst geschikt voor nieuwbouw, maar ook bij de renovatie van bestaande woningen. Keralit gevelbekleding is onderhoudsarm en duurzaam. Schilderen is niet langer nodig en doordat het niet gevoelig is voor bepaalde weersinvloeden, kunt u jarenlang genieten van een strak afgewerkte (en kleurvaste) gevel.

Ook gevelbekleding van volschuim kunststof behoort tot de mogelijkheden en wordt eveneens door WIDO geleverd en met zorg gemonteerd.

Lees meer

Aftimmering

Kwaliteit gevelbekleding

Deze gevelbekleding is voorzien van een stevige buitenlaag, gecombineerd met een harde schuimlaag aan de binnenzijde. Het voordeel hiervan is, dat het materiaal in zijn geheel gevuld is. Dat zorgt dus voor een extra stevige constructie, terwijl het als geheel toch licht is van gewicht. Er zijn binnen het segment volschuim veel verschillende breedtes leverbaar, waardoor elke gewenste woning ermee kan worden afgewerkt. De kleurstellingen van de gevelpanelen zijn identiek aan de kozijnen, wat in de afwerking zorgt voor een meer dan strak eindresultaat.

Lees meer

Kwaliteit gevelbekleding

Heeft u vragen of er nog andere toepassingsmogelijkheden zijn op het gebied van kunststof aftimmering? Neem dan contact op voor maatwerkoplossingen.