Wido constructie

Garagedeuren

Wanneer u op zoek bent naar een garagedeur, dan heeft Wido Constructie daarvoor verschillende mogelijkheden van het merk AW (WIƚNIOWSKI). De deuren zijn van uitstekende kwaliteit en worden op maat gemaakt. Ze zijn geschikt om naast garages ook te worden toegepast op andere ruimtes zoals bergingen en schuren. Maar ook een woning die aangebouwde- of inpandige garages hebben, kom in aanmerking voor een AW-deur.

Openslaande garagedeuren

De meest populaire garagedeuren van dit moment. Openslaande garagedeuren bieden een brede toegang tot de ruimte, zónder opstaande dorpel! Ideaal dus om met eenvoudige bediening de garage/ berging te betreden.

Lees meer

Openslaande garagedeuren

Sectionaaldeuren

Vooral bij renovatie zijn dit type garagedeuren al jarenlang koplopers in aanschaf! Perfect geïsoleerd biedt dit de sectionaaldeur optimaal ruimtegebruik met comfortabele bediening, helemaal wanneer deze elektrisch is. Is verkrijgbaar in verschillende paneeldiktes en een grote keuze in inbouwsystemen, zodat de deur altijd passend kan worden gemonteerd.

Lees meer

Sectionaaldeuren

Kanteldeuren

Nog steeds de meest economische oplossing om uw garage af te sluiten. Dit type deur is leverbaar in tal van moderne uitvoeringen, (RAL)kleuren en is tevens te voorzien van een ingebouwde loopdeur.

Lees meer

Kanteldeuren

Roldeuren

Wanneer het aan ruimte ontbreekt om bovenstaande type deuren te plaatsen, dan biedt de roldeur uitkomst! Deze zijn altijd elektrisch bediend, zowel plaatsbaar aan de binnen- als buitenzijde van de garage en het plafond blijft volledig vrij.

Lees meer

Roldeuren

Onze deuren

De deuren zijn onderhoudsvriendelijk en goed geïsoleerd, waardoor de ruimte in de zomer heerlijk koel is en het in de winter heerlijk warm blijft. Bij een RAL-kleur naar keuze, kan deze worden uitgevoerd in half glans of mat.

Blij gladde oppervlakken is ook structuurlak mogelijk. Ook levering met houtnerfstructuur behoort tot de mogelijkheden!

De deuren kunnen worden voorzien van Somfy motoren en bediend worden via de TaHoma Switch, maar ook met een handzender vanuit de auto zelf te bedienen bij aankomst en vertrek.

AW biedt een uitgebreid assortiment waaronder openslaande deuren, sectionaaldeuren, kantel- en roldeuren. Door de deur (deels) te voorzien van ramen of glaspaneel bent u bovendien ook verzekerd van extra lichtinval.