Onderhoudsvriendelijk

Vanaf nu hoef je niet meer te schuren, schilderen of oliën, dat is definitief verledentijd. Het levert bij de montage al een kostenvoordeel op en tel daar de jaren nog eens bij op waarin de profielen geen extra onderhoud nodig hebben en elke weersomstandigheden trotseren.

Onderhoudsadvies.

  • Kunststof profielen zijn vuil en stof afwerend. Het is voldoende om ze te reinigen met een zachte spons en water, waaraan eventueel een huishoudelijk reinigingsmiddel is toegevoegd. Om krassen op het kunststof te voorkomen, raden wij aan de profielen nooit droog te reinigen.
  • Te vermijden producten: agressieve producten, schuur- en oplosmiddelen of andere aromatische verbindingen. (aceton, terpentine, white spirit…).
  • Een jaarlijks onderhoud van het beslag en de afdichtingen met onze onderhoudskit is zeer aan te bevelen. De kit bestaat uit producten die speciaal zijn ontwikkeld voor het onderhoud van dichtingen, beslag of moeilijk te reinigen profielen.
  • Schilder uw profielen nooit.

Levensduur

De levensduur van de kozijnen wordt bepaald op 50 jaar. Een studie toont aan dat kunststoframen over de hele levenscyclus bekeken, het beste scoren. Het systeem is niet alleen, duurzaam en onderhoudsvrij, maar ook een perfecte isolator en 100% recyclebaar.

Garantie

U krijgt wel tot 10 jaar garantie op onze kunststof kozijnen!

Vernieuwd!

Een nieuw iets onder de kunststof kozijnen is de ‘Hout Look’. Een kunststof kozijn met dezelfde uitstraling als een houten kozijn maar met wel alle voordelen van kunststof.